
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 kg vesimelonia
- 1 paprika
- 5 kevätsipulivartta
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 punainen chilipalko
- 1 dl tuoretta persiljaa tai korianteria
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valuta salaattijuustokuutiot. Leikkaa vesimelonista kuori pois. Leikkaa melonin hedelmäliha sekä paprika n. 1 cm:n kuutioiksi.
- Leikkaa kevätsipuli renkaiksi. (Voit korvata sen n. 2 dl:lla ruohosipulia.) Hienonna valkosipulin kynsi, chili ja persilja. Yhdistä ainekset kulhossa. Lisää viimeisenä valutettu juusto. Sekoita se varovasti salsan joukkoon.
- Tarjoa heti esim. grillatun lihan, makkaran tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa