Kurkku-hunajamelonisalaatti

Kurkku-hunajamelonisalaatti

Tämä kurkku-melonisalaatti on kevyt ja raikkaan makuinen ja sopii tarjottavaksi lisukesalaattina.

Ainekset10 annosta

10 annosta
2
kurkkua
800 g
hunajamelonia
½ dl
sitruunamehua
½ dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä tai oliiviöljyä
½ tl
suolaa
2 rkl
sokeria
1 tl
rouhittua mustapippuria
½ dl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
2 prk (à 180 g)

Ohje

  1. Kuori ja halkaise kurkku pitkittäin. Poista siemenet lusikalla. Viipaloi. Leikkaa melonista kuori pois. Halkaise ja poista siemenet. Paloittele hedelmäliha. Nosta palat kulhoon.
  2. Yhdistä sitruunamehu, öljy, suola, sokeri, pippuri ja rakuuna keskenään. Kaada kastike salaatille ja sekoita joukkoon.
  3. Nostele salaatti laajalle vadille ja ripottele päälle juustokuutiot.
  4. Koristele tuoreilla rakuunanlehdillä ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›