
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ (à750 g) hunajamelonia
- 1 (350 g) kurkku
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 100 g parmesaania lastuina
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Pinnalle
- 0 kg paahdettuja pinjansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Soseuta tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Lisää jogurtti ja juustolastut sekä mausteet. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
- Anna maustua 1 - 2 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Paahda pinjansiemenet puhtaalla, kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä. Jäähdytä. Ripota niitä keiton pinnalle ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- paahdettuja pinjansiemeniä