Meloni-jogurttikeitto

Meloni-jogurttikeitto

2 h 20 min
helppo
62 kcal / 100g
0
0

Tämä raikas keitto on nopea valmistaa, mutta sen kannattaa antaa maustua muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua, jotta maut tasoittuvat.

Ainekset

4 annosta
½ (à750 g)
hunajamelonia
1 (350 g)
kurkku
2 dl
100
parmesaania lastuina
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle

paahdettuja pinjansiemeniä

Ohje

  1. Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Soseuta tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Lisää jogurtti ja juustolastut sekä mausteet. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
  2. Anna maustua 1 - 2 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Paahda pinjansiemenet puhtaalla, kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä. Jäähdytä. Ripota niitä keiton pinnalle ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)