Meloni-jogurttikeitto

Meloni-jogurttikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Meloni-jogurttikeitto

Meloni-jogurttikeitto

Tämä raikas keitto on nopea valmistaa, mutta sen kannattaa antaa maustua muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua, jotta maut tasoittuvat.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ (à750 g)
hunajamelonia
1 (350 g)
kurkku
2 dl
100
parmesaania lastuina
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle

paahdettuja pinjansiemeniä

Ohje

  1. Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Soseuta tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Lisää jogurtti ja juustolastut sekä mausteet. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
  2. Anna maustua 1 - 2 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Paahda pinjansiemenet puhtaalla, kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä. Jäähdytä. Ripota niitä keiton pinnalle ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›