Meloni-jogurttikeitto

Meloni-jogurttikeitto

Tämä raikas keitto on nopea valmistaa, mutta sen kannattaa antaa maustua muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua, jotta maut tasoittuvat.

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ (à750 g)
hunajamelonia
1 (350 g)
kurkku
2 dl
100
parmesaania lastuina
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle

paahdettuja pinjansiemeniä

Ohje

  1. Kuori ja paloittele meloni ja kurkku. Soseuta tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Lisää jogurtti ja juustolastut sekä mausteet. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
  2. Anna maustua 1 - 2 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Paahda pinjansiemenet puhtaalla, kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä. Jäähdytä. Ripota niitä keiton pinnalle ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)