Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (250 g) esipaistettua moniviljapatonkia
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 0 kg jääsalaattia
- 0 kg rucolaa
-
125 g
Valio Salaneuvos® 17 % viipaleitaValio Salaneuvos® goudajuusto on valloittanut juustonystävät vihvahteikkalla maullaan. Kevyempi Valio Salaneuvos® 17 % on I-luokkainen,…
- 400 g makeaa melonia
Jaa resepti
Ohje
- Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan.
- Jäähdytä ja halkaise. Voitele Oivariini rasvalla. Jaa patongeille salaatin ja rucolan lehtiä. Lisää paisti- ja juustoviipaleet.
- Kuori ja viipaloi meloni. Lisää patongeille melonia. Käytä apuna cocktailtikkuja täytteiden kiinnitykseen
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- jääsalaattia
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.