Juusto-melonipatongit

Juusto-melonipatongit

Kesäisen raikkaissa patongeissa on täytteenä hedelmää. Makea meloni ja Salaneuvos juusto ovat suussa sulava yhdistelmä.

Ainekset4 kpl

4 kpl
2 kpl (250 g)
esipaistettua moniviljapatonkia
jääsalaattia
rucolaa
n. 125 g
400 g
makeaa melonia

Ohje

  1. Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Jäähdytä ja halkaise. Voitele Oivariini rasvalla. Jaa patongeille salaatin ja rucolan lehtiä. Lisää paisti- ja juustoviipaleet.
  3. Kuori ja viipaloi meloni. Lisää patongeille melonia. Käytä apuna cocktailtikkuja täytteiden kiinnitykseen

Vinkki

Voit halutessasi lisätä täytteeseen 100 g kylmäsavuporsaanpaistia. Voit myös korvata melonin kurkulla tai tomaatilla. Varaa niitä n. 250 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
158 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›