Meloni-juustosalaatti

Meloni-juustosalaatti

Kesäpäivän välipalana tai piknikillä maistuu vaikka tämä piristävä meloni-juustosalaatti.

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
vesimelonia
3 dl
mansikoita , kirsikoita ja viinirypäleitä
2
persikkaa tai nektariinia
200 g
leipäjuustoa

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kuutioi meloni. Halkaise mansikat, kirsikat tai viinirypäleet ja poista siemenet. Kuutioi persikka ja juusto. Kokoa salaatti kerroksittain. Jäähdytä kylmäksi.
  2. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa vaniljakastiketta vaahdotettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
215 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)