Siirry sisältöön
Juusto-hedelmäsalaatti

Juusto-hedelmäsalaatti

Mehukkaat hedelmät, maukas juusto ja lempeä vaniljakastike muodostavat herkullisen jälkiruoan. Kaiken kruunaa rapea pähkinärouhe.

Juusto-hedelmäsalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g leipäjuustoa
  • 2 omenaa tai päärynää
  • 150 g vihreitä viinirypäleitä
  • 3 (200 g) luumua
  • 1-2 dl (à 2.5 dl)
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
  • ½ dl pähkinärouhetta

Ohje

  1. Viipaloi juusto ja kuutioi omenat. Halkaise pestyt rypäleet ja poista siemenet. Paloittele pestyt luumut. Vaahdota vaniljakastike
  2. Asettele ainekset kauniisti lautasille ja kaada päälle vaniljakastike. Ripottele päälle pähkinärouhetta.
  3. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search