Keväinen kuha

Keväinen kuha

Uunissa vaivattomasti valmistuva Keväinen kuha sopii niin perheen kesken nautittavaksi viikonloppuruoaksi kuin vieraillekin tarjottavaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
kuhaa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3
kevätsipulia varsineen
1 prk (150 g)
150 g
pakastepinaattia
½ pussia (à 130 g)

Ohje

  1. Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Aseta laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla. Kääntele fileitä hieman, jotta mausteet tasoittuvat.
  2. Hienonna sipuli ja levitä kalan päälle.
  3. Sekoita crème fraiche, pinaatti ja juustoraaste keskenään. Lisää loppu sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 30 min.
  4. Tarjoa joko keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›