
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g kuhaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 3 kevätsipulia varsineen
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 150 g pakastepinaattia
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Aseta laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla. Kääntele fileitä hieman, jotta mausteet tasoittuvat.
- Hienonna sipuli ja levitä kalan päälle.
- Sekoita crème fraiche, pinaatti ja juustoraaste keskenään. Lisää loppu sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 30 min.
- Tarjoa joko keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä