Keväinen kuha

Keväinen kuha

45 min
helppo
111 kcal / 100g
7
3

Uunissa vaivattomasti valmistuva Keväinen kuha sopii niin perheen kesken nautittavaksi viikonloppuruoaksi kuin vieraillekin tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta
600 g
kuhaa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3
kevätsipulia varsineen
1 prk (150 g)
150 g
pakastepinaattia
½ pussia (à 130 g)

Ohje

  1. Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Aseta laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla. Kääntele fileitä hieman, jotta mausteet tasoittuvat.
  2. Hienonna sipuli ja levitä kalan päälle.
  3. Sekoita crème fraiche, pinaatti ja juustoraaste keskenään. Lisää loppu sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 30 min.
  4. Tarjoa joko keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)