Keväinen kuha

Keväinen kuha
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Keväinen kuha

Keväinen kuha

Uunissa vaivattomasti valmistuva Keväinen kuha sopii niin perheen kesken nautittavaksi viikonloppuruoaksi kuin vieraillekin tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
kuhaa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3
kevätsipulia varsineen
1 prk (150 g)
150 g
pakastepinaattia
½ pussia (à 130 g)

Ohje

  1. Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Aseta laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla. Kääntele fileitä hieman, jotta mausteet tasoittuvat.
  2. Hienonna sipuli ja levitä kalan päälle.
  3. Sekoita crème fraiche, pinaatti ja juustoraaste keskenään. Lisää loppu sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 30 min.
  4. Tarjoa joko keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›