Kinkkutäyte letuille

Kinkkutäyte letuille

Lettu mielletään usein makeaksi jälkiruoaksi, mutta se maistuu myös suolaisen nälkään mehevän täytteen kanssa.

Ainekset8 annosta

8 annosta
½ 200 g
kesäkurpitsaa
1 prk (200 g)
2 dl
200 g
pieniä kinkkukuutioita tai -suikaleita
1
valkosipulin kynsi
3 rkl
kurkkusalaattia
ripaus
pippurisekoitusta

Ohje

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  2. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste pois.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, lisää valkosipuli hienonnettuna.
  4. Tarjoa lettujen täytteenä. Sopii myös uuniperunoiden täytteeksi tai kasvispihvien kera.
Lisukkeeksi
Muurinpohjaletut
1 h 5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)