Kinkkutäyte letuille

Kinkkutäyte letuille
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kinkkutäyte letuille

Kinkkutäyte letuille

Lettu mielletään usein makeaksi jälkiruoaksi, mutta se maistuu myös suolaisen nälkään mehevän täytteen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
½ (200 g)
kesäkurpitsaa
1 prk (200 g)
2 dl
200 g
pieniä kinkkukuutioita tai -suikaleita
1
valkosipulin kynsi
3 rkl
kurkkusalaattia
ripaus
pippurisekoitusta

Ohje

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  2. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste pois.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, lisää valkosipuli hienonnettuna.
  4. Tarjoa lettujen täytteenä. Sopii myös uuniperunoiden täytteeksi tai kasvispihvien kera.
Lisukkeeksi
Muurinpohjaletut
1 h 5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.