Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Helppotekoinen, kääretortusta rullattu jouluhalko käy niin jouluaaton kakusta kuin aterian päättävästä jälkiruoasta. Luumu-kanelirahka ja sitruunatahna antavat makuun raikkautta. Leivonnan voi jakaa kahteen vaiheeseen, sillä kääretorttu sopii pakastettavaksi. Näin vain kuorruttaminen jää juhlien alle ja senkin voi tehdä jo tarjoilua edeltävänä päivänä.
Tumma kääretorttupohja | |
---|---|
4 kpl | munia |
1 ½ dl | sokeria |
1 ½ dl | perunajauhoja |
4 rkl | kaakaojauhetta |
2 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
2 dl | |
2 rkl | sokeria |
200 g | Valio maustettu rahka luumu-kaneli |
1 ½ rkl | vaniljakreemijauhetta |
320 g | sitruunatahnaa |
Kuorrute | |
2 dl | |
1 ½ rkl | sokeria |
200 g | Valio maustettu rahka luumu-kaneli |
kaakaojauhetta |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.