
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2-3 rkl (30 g) salottisipulia
- 3 dl vettä
- ⅓ liha-juuresliemikuutiota
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
- 2 tl makeaa sinappia
- 2 tl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl konjakkia
- 1 tl tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota sipuli pehmeäksi.
- Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa.
- Lisää ruokakerma. Vatkaa joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
- Mausta kastike sinapilla, balsamietikalla, konjakilla ja hienonnetulla timjamilla.
- Tarjoa kokolihapihvien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa