
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
14 h 50 min
Yhteensä
15 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl konjakkia
- 1 dl rusinoita
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 3 kananmuna
-
1½ dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 2 tl ruokasoodaa
Kostutusliemi
- ½ dl konjakkia
- ¼ dl vettä
- 2 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Marinoi rusinoita konjakissa väh. muutama tunti ennen leipomista.
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri, kunnes kuohkeaa ja kermaista. Vatkaa joukkoon huoneenlämöiset munat yksitellen.
- Lisää joukkoon jogurtti ja kuivien aineiden seos kahdessa erässä vuorotellen.
- Lisää lopuksi konjakkirusinat liemineen.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torvivuokaan.
- Paista uunin alaosassa 175 asteessa n. 50 min.
- Kiehauta kostustusliemen ainekset. Lusikoi liemi kypsän vielä lämpimän kakun päälle. Anna tekeytyä peitettynä yön yli.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
326 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
36,9 g
Rasva
14,5 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa