Korvapuustiruukut

Korvapuustiruukut

Valmista helppotekoinen jälkiruoka. Pakastekorvapuusteista loihdit yhdessä maustetun rahkan kanssa "bread pudding" tyylisen jälkiruoan. Työvälineiksi riittävät sakset, lusikka ja pullasuti!

40 min
helppo
245 kcal / 100g
0
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (à n. 75 g)
korvapuustia (raakapakaste) sulatettuna
1 rkl
1 prk (200 g)
4 rkl (paistonkestävää)
luumumarmeladia tai aprikoosimarmeladia
1
kananmuna ja mantelilastuja

Tarjoiluun

½ - 1 prk (à 2,5 dl)

Ohje

  1. Katso ensin kuin näppärästi herkullinen jälkiruoka syntyy:
  2. Leikkaa sulatetut korvapuustit saksilla 5 - 6 suikaleeksi. Laita 3 suikaletta Oivariini rasvalla voideltujen annosvuokien pohjalle.
  3. Lusikoi päälle ensin rahkaa, sitten marmeladia ja lopuksi vielä rahkaa. Laita pinnalle loput korvapuustisuikaleet. Jos haluat paistopinnasta kiiltävämmän, voitele pinnat kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi mantelilastuja.
  4. Paista 175 asteessa paistoritilällä uunin alaosassa 25 min.
  5. Tarjoa jälkiruoka hieman lämpimänä kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Vinkki

Annosvuokien puuttuessa voit käyttää kahvikuppeja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›