Korvapuustiruukut

Korvapuustiruukut

40 min
helppo
244 kcal / 100g
1
2

Valmista helppotekoinen jälkiruoka. Pakastekorvapuusteista loihdit yhdessä maustetun rahkan kanssa "bread pudding" tyylisen jälkiruoan. Työvälineiksi riittävät sakset, lusikka ja pullasuti!

Ainekset

4 annosta
4 (à n. 75 g)
korvapuustia (raakapakaste) sulatettuna
1 rkl
1 prk (200 g)
4 rkl (paistonkestävää)
luumumarmeladia tai aprikoosimarmeladia
1
kananmuna ja mantelilastuja

Tarjoiluun

½ - 1 prk (à 2,5 dl)

Ohje

  1. Katso ensin kuin näppärästi herkullinen jälkiruoka syntyy:
  2. Leikkaa sulatetut korvapuustit saksilla 5 - 6 suikaleeksi. Laita 3 suikaletta Oivariini rasvalla voideltujen annosvuokien pohjalle.
  3. Lusikoi päälle ensin rahkaa, sitten marmeladia ja lopuksi vielä rahkaa. Laita pinnalle loput korvapuustisuikaleet. Jos haluat paistopinnasta kiiltävämmän, voitele pinnat kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi mantelilastuja.
  4. Paista 175 asteessa paistoritilällä uunin alaosassa 25 min.
  5. Tarjoa jälkiruoka hieman lämpimänä kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Vinkki

Annosvuokien puuttuessa voit käyttää kahvikuppeja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön6.12.2017 kello 20:08
Tein itsenäisyyspäivänä tämän mustikkahillolla. Maistui kaikille ja toivottiin tätä jatkossakin.