Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto

Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto

Täyteläinen ja maukas siskonmakkarakeitto saa makua sulatejuustosta ja on helppoa että maistuvaa arkiruokaa.

25 min
keskitaso
77 kcal / 100g
15
16

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ¼ l
vettä
1
kasvisliemikuutio
500 g
peruna-sipulisekoitusta
2 pussia (à 180 g)
suikalejuureksia
500 g
siskonmakkaraa
1 pkt (250 g)
mustapippuria myllystä
1/2 - 1 tl
suolaa

Pinnalle

hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, peruna-sipulisekoitus sekä suikalejuurekset. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
  2. Purista siskonmakkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää sulatejuusto kuutioina ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
  3. Mausta mustapippurilla. Tarkista suola. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
  4. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)