Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto

Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto

Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto

Täyteläinen ja maukas siskonmakkarakeitto saa makua sulatejuustosta ja on helppoa että maistuvaa arkiruokaa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1212 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
13 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
500 g
peruna-sipulisekoitusta
2 pussia (à 180 g)
suikalejuureksia
500 g
siskonmakkaraa
1 pkt (250 g)
mustapippuria myllystä
1/2 - 1 tl
suolaa

Pinnalle

hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, peruna-sipulisekoitus sekä suikalejuurekset. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
  2. Purista siskonmakkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää sulatejuusto kuutioina ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
  3. Mausta mustapippurilla. Tarkista suola. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
  4. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›