Kreikkalainen tzatzikikeitto

Kreikkalainen tzatzikikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kreikkalainen tzatzikikeitto

Kreikkalainen tzatzikikeitto

Kuumana kesäpäivänä maistuu raikas tzatzikikeitto. Tämä keitto soveltuu hienosti myös alkuruokakeitoksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
2 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 prk (180 g)
250 g
kurkkua
1 prk (750 g)
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua tuoretta basilikaa
½ dl
hienonnettua tilliä
ripaus
valkopippuria
2 - 3
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Valuta ja hienonna juusto haarukalla. Raasta ja valuta kurkku.
  2. Yhdistä ainekset isossa kulhossa. Purista valkosipulinkynnet joukkoon.
  3. Anna maustua kylmässä 1 - 2 t ennen tarjoilua. Tarjoa kylmänä rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›