Kuohkea crispi-suklaavaahto

Kuohkea crispi-suklaavaahto

15 min
keskitaso
324 kcal / 100g
1
0

Riisisuklaa saa uuden muodon kuohkeana jälkiruokavaahtona. Vaahtoon täyteläisyyttä ja makua antaa maustettu tuorejuusto.

Ainekset

6 annosta
150 g
tummaa suklaata
1 rasia (200 g)
2 dl
riisimuroja
3
valkuaista

Ohje

  1. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata alhaisella lämmöllä mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon hieman jäähtynyt suklaasula ja riisimurot.
  3. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostellen tuorejuustoseoksen joukkoon.
  4. Annostele vaahto esim. pieniin kahvikuppeihin. Höylää suklaasta juustohöylällä lastuja annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
324 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
18 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)