Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kuohkea crispi-suklaavaahto

Riisisuklaa saa uuden muodon kuohkeana jälkiruokavaahtona. Vaahtoon täyteläisyyttä ja makua antaa maustettu tuorejuusto.

Kuohkea crispi-suklaavaahto
Kuohkea crispi-suklaavaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata alhaisella lämmöllä mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon hieman jäähtynyt suklaasula ja riisimurot.
  3. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostellen tuorejuustoseoksen joukkoon.
  4. Annostele vaahto esim. pieniin kahvikuppeihin. Höylää suklaasta juustohöylällä lastuja annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 32,5 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search