Suklaa-mämmimousse

Suklaa-mämmimousse

Mämmiä voi nauttia sellaisenaan, mutta siitä valmistuu myös ihania jälkiruokia.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 dl
100 g
taloussuklaata
3 dl
mämmiä
1 rkl
sokeria
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
1 - 2 rkl
cointreau-likööriä
1
appelsiini
1 tlk (425/250 g)
mangoa

Ohje

  1. Vaahdota vaniljakastike tai kerma. Sulata suklaa varovasti kuumentaen mikrossa. Yhdistä vaahto, suklaasula ja mämmi.
  2. Lisää sokeri ja limettimehu. Mausta halutessasi liköörillä. Lisää lopuksi kuumalla vedellä pestyn appelsiinin raastettu pintakuori. Tarkista maku.
  3. Poista appelsiinista kuori ja kalvot. Kuutioi hedelmäliha
  4. Kokoa jälkiruokamaljoihin kerroksittain mämmivaahtoa, kuutioiksi leikattua mangoa ja appelsiinia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›