
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
42 min
Yhteensä
1 h 12 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
Kastike
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 valkosipulin kynsi
- 800 g myskikurpitsaa
- 5 dl kasvislientä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
½ prk
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 1 dl oliiviviipaleita
- 12 aurinkokuivattua tomaattia
- 1-2 vartta tuoretta rosmariinia
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
Kastike
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 800 g myskikurpitsaa
- 5 dl kasvislientä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ prk Valio Keittiön smetanaa
Pinnalle
- 1 dl oliiviviipaleita
- 12 aurinkokuivattua tomaattia
- 1-2 vartta tuoretta rosmariinia
- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla. Tee sillä välin kastike.
Kastike
- Sulata kattilassa Oivariini. Kuullota siinä viipaloitu valkosipulin kynsi.
- Kuori ja paloittele kurpitsa isohkoiksi lohkoiksi. Poista siemenet. Lisää lohkot kattilaan ja sekoita.
- Lisää kasvisliemi. Keitä miedolla lämmöllä n. 25 min tai kunnes kurpitsapalat ovat kypsiä.
- Valuta lohkot. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kastikkeeseen suola, pippuri ja smetana. Sekoita.
Kokoaminen
- Jaa taikina kahdeksaan osaan. Taputtele ne n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin.
- Levitä pohjille kurpitsakastike. Asettele valutetut oliiviviipaleet sekä valutetut ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle rosmariinin lehtiä sekä juustoraaste.
- Paista flatbreadit uunin alaosassa 225 asteessa n. 10 - 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.