
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
18 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 200 g tuoreita sieniä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 rkl hienonnettua timjamia
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista niitä Oivariini rasvassa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta
- Laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste.
- Kuorruta leipiä 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
176 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
15,5 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa