Lämpimät mozzarella-sipulileivät

Lämpimät mozzarella-sipulileivät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lämpimät mozzarella-sipulileivät

Lämpimät mozzarella-sipulileivät

Mozzarella raasteesta ja kananmunista tulee mehevä kuorrutus sipulitäytteisille lämpimille leiville. Täytteestä löytyy myös aurinkokuivattua tomaattia.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 leipää

4 leipää
200 g
punasipulia
1 ½ rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 rkl
valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
tomaattien öljyä
6 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
4
isoa paahtoleipäviipaletta
2
kananmunaa
2 tl
vettä
1 ½ dl (75 g)

Ohje

  1. Kuori ja puolita sipulit. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Laita sipulit kulhoon ja lisää sokeri, suola, etikka ja 2 tl säilyketomaattien öljyä. Mikrota 1 min, sekoita.
  3. Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille tai uunivuokaan.
  4. Sivele leivät kevyesti säilyketomaattien öljyllä. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Jaa ne ja sipulit leiville.
  5. Vatkaa kananmunat ja vesi kulhossa. Lisää juustoraaste. Päällystä leivät juusto-munaseoksella.
  6. Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa 5 - 7 min.
  7. Nauti lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›