
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g punasipulia
- 1½ rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2-3 rkl tomaattien öljyä
- 6 aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 4 isoa paahtoleipäviipaletta
- 2 kananmunaa
- 2 tl vettä
-
75 g (1,5 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja puolita sipulit. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Laita sipulit kulhoon ja lisää sokeri, suola, etikka ja 2 tl säilyketomaattien öljyä. Mikrota 1 min, sekoita.
- Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille tai uunivuokaan.
- Sivele leivät kevyesti säilyketomaattien öljyllä. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Jaa ne ja sipulit leiville.
- Vatkaa kananmunat ja vesi kulhossa. Lisää juustoraaste. Päällystä leivät juusto-munaseoksella.
- Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa 5 - 7 min.
- Nauti lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
14,6 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa