
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.52
tähteä viidestä
166 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
6 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1-2 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan n. 2 dl maitoa ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Lisää loppu maito ja sekoita. Anna turvota 30 min.
- Paista taikinasta ohukaisia Oivariini rasvassa pannulla.
- Tarjoa lisänä esim. kermavaahtoa, marjoja, sokeria, hilloa, sokeroitua marjasurvosta tai jäätelöä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
18,8 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa