Lohimedaljongit ja jogurttikastike

Lohimedaljongit ja jogurttikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohimedaljongit ja jogurttikastike

Lohimedaljongit ja jogurttikastike

Lohimedaljongit valmistat helposti itse kokonaisesta nahallisesta lohifileestä. Voit myös ostaa valmiita medaljonkeja kalatiskiltä.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
lohimedaljonkia

tai glohifileetä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Paistamiseen

Valio voita

tai Valio voita

Jogurttikastike

½ prk (à 400 g)
½ tl
suolaa
1 tl
Dijon-sinappia
1 tl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla sen ainekset keskenään. Laita kylmään tekeytymään ja tarjoa kalan kanssa.
  2. Jos käytät lohifileetä, leikkaa ensin filee neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka. Käännä nahkapuolet vastakkain.
  3. Paista lohimedaljongit kummaltakin puolelta kypsiksi voissa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoa lohimedaljonkeja ja jogurttikastiketta keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.