
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
4
lohimedaljonkia
- n. 750 g lohifileetä
Voit kokeilla myös - ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Paistamiseen
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0 kg Valio voita kirkastettuna
Voit kokeilla myös -
Jogurttikastike
-
½ prk (à 400 g)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ tl suolaa
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike sekoittamalla sen ainekset keskenään. Laita kylmään tekeytymään ja tarjoa kalan kanssa.
- Jos käytät lohifileetä, leikkaa ensin filee neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka. Käännä nahkapuolet vastakkain.
- Paista lohimedaljongit kummaltakin puolelta kypsiksi voissa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa lohimedaljonkeja ja jogurttikastiketta keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
15,3 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio voita
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä