
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g) pakastettuja lohkoperunoita
- ½-1 dl (20 g) parmesaania
Sillisalsa
- 1 (80 g) matjessillifilee
- 1 hapahko omena iso
- n. 1 dl (50 g) purjoa hienonnettuna
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa: Huuhdo sillifilee kylmällä vedellä. Valuta tai kuivaa talouspaperilla. Leikkaa filee veitsellä aivan pieniksi kuutioiksi, samoin kuorittu omena. Halkaise ja huuhtele purjo hyvin, hienonna. Yhdistä jogurttiin muut aineet.
- Levitä lohkoperunat uunivuokaan tai -pellille leivinpaperille vieriviereen.
- Kypsennä perunoita uunissa 225 asteessa 5 min. Höylää parmesaanista sillä aikaa juustohöylällä lastuja. Ripota ne perunoille. Kypsennä vielä 15 min. Sekoita 1 - 2 kertaa kypsennyksen aikana.
- Tarjoa perunoita sillisalsan ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa