Possua mangosalsassa

Possua mangosalsassa

30 min
keskitaso
130 kcal / 100g
2
4

Perjantaina voi palkita itsensä ja läheisensä hyvällä aterialla. Porsaan sisäfilee saa mainion kumppanin hedelmäisestä mangosalsalsasta.

Ainekset

4 annosta
1 (600 g)
porsaan sisäfilee
2 rkl
¾ tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
2 dl
½ dl
mangochutneya
1
punainen chilipalko
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (425/245 g)
säilykemangoa
½ rkl
limetti- tai sitruunamehua

Ohje

  1. Leikkaa huoneenlämpöisestä fileestä pois kalvot ja rasva. Leikkaa filee n. 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Nuiji kevyesti nyrkillä.
  2. Paista lihapalat Oivariini rasvassa molemmin puolin ruskeiksi. Ripota paistopinnoille suola ja pippuri. Lisää ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen n. 4 min. Lisää mangochutney.
  3. Poista chilistä siemenet ja leikkaa se 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna valkosipuli veitsellä. Lisää chili ja valkosipuli ruokaan. Keitä 2 - 3 min. Valuta mango siivilässä ja kuutioi. Lisää mango ja limettimehu viimeisenä ruokaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa risottoriisin tai Kookosriisin kera
Lisukkeeksi
Kookosriisi
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)