
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (600 g) porsaan sisäfilee
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- ¾ tl suolaa
- 1 tl sitruunapippuria
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl mangochutneya
- 1 punainen chilipalko
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tlk (425/245 g) säilykemangoa
- ½ rkl limetti- tai sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa huoneenlämpöisestä fileestä pois kalvot ja rasva. Leikkaa filee n. 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Nuiji kevyesti nyrkillä.
- Paista lihapalat Oivariini rasvassa molemmin puolin ruskeiksi. Ripota paistopinnoille suola ja pippuri. Lisää ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen n. 4 min. Lisää mangochutney.
- Poista chilistä siemenet ja leikkaa se 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna valkosipuli veitsellä. Lisää chili ja valkosipuli ruokaan. Keitä 2 - 3 min. Valuta mango siivilässä ja kuutioi. Lisää mango ja limettimehu viimeisenä ruokaan. Kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoa risottoriisin tai Kookosriisin kera
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa