Mango-paprikasalsa

Mango-paprikasalsa

Hedelmäinen lisäke on nopea ja helppo valinta porsaanlihalle, broilerille ja kalkkunalle.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 tlk (425/250 g)
mangoa
1
punainen paprika
¼ tl
mustapippuria
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Valuta mango siivilässä. Leikkaa mango ja paprika aivan pieniksi kuutioiksi. Sekoita keskenään. Mausta pippurilla.
  2. Valuta ja huuhdo salaattijuusto kylmällä vedellä. Laita juustokuutiot kulhoon kerroksittain mango-paprikaseoksen kanssa.
  3. Tarjoa kalkkunan tai kinkun lisäkkeenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›