Papaijasalsa

Papaijasalsa

Hedelmäinen salsa sopii kanaruokien lisäkkeeksi tai tex-mex ruokien kanssa tarjottavaksi.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 tlk (425/255 g)
papaijaa
2
kiiviä
1
punainen paprika
1
valkosipulin kynsi
1 (mieto)
punainen chilipalko
½ tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ dl
tuoretta korianteria
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa valutetut papaijat, kuoritut kiivit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Yhdistä aineet kulhossa. Mausta ja sekoita.
  2. Lisää viimeiseksi valutettu raejuusto varovasti joukkoon. Anna maustua viileässä.
  3. Tarjoa kala- ja broileriruokien kanssa tai tacojen, tortillojen tai ohukaisten täytteenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)