4 | entrecôtepihviä |
1 - 2 tl | sormisuolaa |
1 tl | mustapippuria myllystä |
Salsa | |
---|---|
2 (punaista) | kesäsipulia varsineen |
1 tl | sormisuolaa |
2 tl | sokeria |
2 rkl | punaviinietikkaa |
4 rkl | oliiviöljyä |
1 prk (180 g) | |
rasia (250 g) | keltaisia kirsikkatomaatteja |
rasia (250 g) | punaisia kirsikkatomaatteja |
1 | kurkku |
3 dl | kivettömiä kalamata-oliiveja pilkottuna |
1 dl | hienonnettuja yrttejä esim. oreganoa ja basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.