Makeat sipulit

Makeat sipulit

Makeat, suussa sulavan pehmeäksi keitetyt sipulit ovat parhaimmillaan liharuokien kanssa. Omenamehusta ja balsamiviinietikasta sekoitettava liemi yhdistää makean ja happaman makumaailman.

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 ( pieniä )
salottisipuleita
50 g
1 dl
hunajaa
1 dl
½ dl
balsamiviinietikkaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Kuori ja huuhdo sipulit. Puolita suurimmat. Sulata voi laakealla pannulla. Lisää sipulit ja kuullota. Lisää hunaja ja mehu. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää etikka ja mausteet. Keitä ilman kantta hiljalleen n. 30 min tai kunnes sipulit ovat kypsiä.
  3. Lisää lopuksi smetana ja kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa lämpimänä liharuoan lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)