Maksalaatikko on useimmille tuttu einesruokana. Sen valmistaminen on kuitenkin helppoa ja lopputulos palkitsee maksalaatikon ystävän. Itse tekemällä maksan määrää ja maun voimakkuutta on helppo muunnella. Pitkää raaka-aine listaa ei kannata säikähtää, sillä useimmat raaka-aineet kuuluvat kotikeittiöiden perusaineksiin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 ½ dl | puuroriisiä |
5 dl | vettä |
2 | sipulia |
2 rkl | |
3 dl | |
2 dl | |
300 g | jauhettua maksaa |
1 dl | rusinoita |
1 | kananmuna |
3 rkl | siirappia |
1 tl | suolaa |
½ tl | valkopippuria |
½ tl | inkivääriä |
1 tl | meiramia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.