Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mangorahka

Mangorahka on helppo jälkiruoka, joka saa raikkaan makunsa sitruunarahkasta. Koristele hedelmäpaloilla tai värikkäillä hedelmämakeisilla.

Mangorahka
Mangorahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä valutettu, pieniksi kuutioiksi leikattu mango, sitruunarahka ja sokeri. Yhdistä seos kermavaahtoon. Tarjoa kylmänä.

Vinkki

Korvaa sokeri 3/4 dl:lla appelsiinimarmeladia.

Koristele halutessasi sitruunamelissalla tai värikkäillä hedelmämakeisilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search