Mangorahka

Mangorahka

Mangorahka on helppo jälkiruoka, joka saa raikkaan makunsa sitruunarahkasta. Koristele hedelmäpaloilla tai värikkäillä hedelmämakeisilla.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 tlk (425 / 225 g)
mangoa
1 prk (200 g)
n. 2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä valutettu, pieniksi kuutioiksi leikattu mango, sitruunarahka ja sokeri. Yhdistä seos kermavaahtoon. Tarjoa kylmänä.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa sokeri 3/4 dl:lla appelsiinimarmeladia.* Koristele halutessasi sitruunamelissalla tai värikkäillä hedelmämakeisilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›