Mehevä pastavuoka

Mehevä pastavuoka

35 min
helppo
167 kcal / 100g
13
10

Tämä helppo ja mehevä pastavuoka valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu myös perheen pienimmillekin.

Ainekset

6 annosta
200 g
täysjyväpastaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
1 pussi (200 g)
kinkkusuikaleita
1 prk (2,5 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Lisää paprikakuutiot kattilaan ja sekoittele hetki.
  4. Lisää tomaattimurska (ja sokeri). Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Lisää kinkkusuikaleet ja sekoita. Kaada lopuksi joukkoon maustettu ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  6. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kinkkukastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita kevyesti.
  7. Ripottele päälle juustoraaste.
  8. Paista pastavuoka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (10)

Nimetön9.4.2018 kello 11:05
Laitoin Mutti-murskaa ja kaikenlaisia yrttejä. Kippari-kermaa ja ilman juustoraastetta. Maukas, helppo ja nopea arkiruoka :)
Nimetön13.1.2018 kello 7:12
Jätin juustoraasteen pois,lisäsin hiukan mausteita ja rouhittua suppilovahveroa. Miten muuttaa kaloreita?
Nimetön9.10.2017 kello 14:00
Korvasin kinkun tofulla ja paprikan parsakaalilla. Tomaattimurskaa oli kaapissa vain 200 g, joten laitoin lisäksi tomaattipyrettä ja kermaa enemmän. Oikeastaan tätä voisi muunnella loputtomasti!