Mehevä pastavuoka

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Mehevä pastavuoka

Mehevä pastavuoka

Tämä helppo ja mehevä pastavuoka valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu myös perheen pienimmillekin.

35 min
helppo
178 kcal / 100g
4
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
täysjyväpastaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
1 pussi (200 g)
kinkkusuikaleita
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoa

tai 1 prkValio ruokakermaa Kippari®
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Lisää paprikakuutiot kattilaan ja sekoittele hetki.
  4. Lisää tomaattimurska (ja sokeri). Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Lisää kinkkusuikaleet ja sekoita. Kaada lopuksi joukkoon maustettu ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  6. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kinkkukastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita kevyesti.
  7. Ripottele päälle juustoraaste.
  8. Paista pastavuoka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›