Mehevä pastavuoka

Mehevä pastavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mehevä pastavuoka

Mehevä pastavuoka

Tämä helppo ja mehevä pastavuoka valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu myös perheen pienimmillekin.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
täysjyväpastaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1
punainen paprika
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
1 pussi (200 g)
kinkkusuikaleita
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoa

tai 1 prkValio ruokakermaa Kippari®
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Lisää paprikakuutiot kattilaan ja sekoittele hetki.
  4. Lisää tomaattimurska (ja sokeri). Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Lisää kinkkusuikaleet ja sekoita. Kaada lopuksi joukkoon maustettu ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  6. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kinkkukastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita kevyesti.
  7. Ripottele päälle juustoraaste.
  8. Paista pastavuoka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›