
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 tlk (400/240 g) pintopapuja, säilyke, esim. Biona
- 1 prk (185/170 g) mustapapuja, kypsiä, esim. go green
- ½ (150 g) purjoa
- 2 tomaattia
- 1 tlk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, esim. Heinz
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 3 valkosipulinkynttä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 2 tl limetti- tai sitruunamehua, mielellään tuorepuristettua
- 50 g nachoja
Pinnalle
- 50 g nachoja
-
½ pussi (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 1 tlk (400/240 g) pintopapuja, säilyke, esim. Biona
- 1 prk (185/170 g) mustapapuja, kypsiä, esim. go green
- ½ (150 g) purjoa
- 2 tomaattia
- 1 tlk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, esim. Heinz
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar
- 3 valkosipulinkynttä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 2 tl limetti- tai sitruunamehua, mielellään tuorepuristettua
- 50 g nachoja
Pinnalle
- 50 g nachoja
- ½ pussi (à 150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele pinto- ja mustapavut siivilässä juoksevalla kylmällä vedellä. Jätä valumaan.
- Hienonna puhdistettu purjo. Kuutioi tomaatit.
- Kaada pavut tomaattikastikkeessa kattilaan. Sekoita joukkoon purjo, tomaatit, pinto- ja mustapavut ja Koskenlaskija. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, mustapippurilla ja suolalla. Anna kiehua ilman kantta 10 min. Lisää sitrusmehu.
- Levitä nachokset (voit murentaa niitä hieman pienemmiksi paloiksi) uunivuoan (n. 30 x 20 cm) pohjalle. Kaada päälle papumuhennos.
- Ripottele pinnalle kevyesti murskatut nachokset ja juustoraaste. Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 15 min. Nosta paistamisen loppuvaiheessa hetkeksi uunin yläosaan kauniin paistopinnan saamiseksi.
- Tarjoa lisukeruokana paistetun lihan, kalan tai broilerin kanssa tai pääruokana guacamolen, tomaattisalsan ja smetanan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
5,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.