Mille feuille

Mille feuille
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mille feuille

Mille feuille

Mille feuille eli tuhatlehtinen on klassinen ranskalainen leivonnainen, jonka nimi juontuu leivoksen useista kerroksista ja lehtevästä taikinasta. Mille feuille kannattaa koota juuri ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
voitaikinalevyä
kananmunaa
1 tl
sokeria
1 tl
appelsiinin kuorta

Täyte

1 rasia (200 g)
1 dl
200 g
tuoreita vadelmia

Pinnalle

tomusokeria

Ohje

  1. Sulata voitaikinalevyt. Sekoita muna, sokeri ja appelsiinin kuoriraaste. Voitele voitaikinalevyt munaseoksella. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 min, kunnes levyt ovat kauttaaltaan kypsät.
  2. Vaahdota tuorejuusto ja kerma. Leikkaa voitaikinalevyt vaakasuoraan kahtia. Jaa tuorejuustotäyte molempien levyjen pohjaosien päälle. Asettele vadelmat vaahdon päälle.
  3. Nosta pohjat päällekkäin. Laita toinen kansiosista päällimmäiseksi. Sirottele pinnalle tomusokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›