Omenapannuleipä

Omenapannuleipä

30 min
helppo
271 kcal / 100g
1
0

Pannuleipä on erityisen helppo valmistaa, koska raaka-aineet voi vain sekoittaa keskenään nopeasti. Omena tuo leipään mehevyyttä. Leivo helppo pannuleipä vaikka iltapalalle.

Ainekset

8 palaa
2 dl
1 dl
1 dl (50 g)
2 dl (150 g)
omenaraastetta
4 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
2 ½ tl
leivinjauhetta

Pinnalle

Ohje

  1. Sekoita maito, Oivariini, juusto- ja omenaraaste. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne muihin aineisiin. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
  2. Taputtele jauhotetulla kädellä leivinpaperille pellille pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, matala leipä. Jaa leipä leivinpyörällä kahdeksaan osaan. Pistele haarukalla.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
13 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
204 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)