Omenapannuleipä

Omenapannuleipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omenapannuleipä

Omenapannuleipä

Pannuleipä on erityisen helppo valmistaa, koska raaka-aineet voi vain sekoittaa keskenään nopeasti. Omena tuo leipään mehevyyttä. Leivo helppo pannuleipä vaikka iltapalalle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 palaa

8 palaa
2 dl
1 dl
1 dl (50 g)
2 dl (150 g)
omenaraastetta
4 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
2 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Sekoita maito, Oivariini, juusto- ja omenaraaste. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne muihin aineisiin. Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty.
  2. Taputtele jauhotetulla kädellä leivinpaperille pellille pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, matala leipä. Jaa leipä leivinpyörällä kahdeksaan osaan. Pistele haarukalla.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›