Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Paahdetut perunat airfryerissa

Paahdetut perunat valmistuvat airfryerissa nopeasti ja vaivattomasti – lopputuloksena ihanan rapea pinta ja pehmeä sisus. Paahdetut perunat sopivat lisukkeeksi tai sellaisenaan dipattavaksi. Resepti: Sanna Koivisto.

Paahdetut perunat airfryerissa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g perunoita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl timjamia
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl valkosipulijauhetta

Lisäksi


Ohje

  1. Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
  2. Sekoita perunat, öljy ja mausteet kulhossa.
  3. Paahda perunoita 200-asteisessa airfryerissa noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Ravistele koria kerran paistamisen aikana.
  4. Tarjoa paahdetut perunat esimerkiksi juustoisen dippikastikkeen kanssa.

VINKKI!

  1. Voit käyttää timjamin sijasta myös rosmariinia.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.