Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g perunoita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl timjamia
- ¼ tl suolaa
- ½ tl valkosipulijauhetta
Lisäksi
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14%Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
- Sekoita perunat, öljy ja mausteet kulhossa.
- Paahda perunoita 200-asteisessa airfryerissa noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Ravistele koria kerran paistamisen aikana.
- Tarjoa paahdetut perunat esimerkiksi juustoisen dippikastikkeen kanssa.
VINKKI!
- Voit käyttää timjamin sijasta myös rosmariinia.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











