Pääsiäisen rahkaherkku

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Pääsiäisen rahkaherkku

Pääsiäisen rahkaherkku

Sekoita mämmistä raikas rahkaherkku, näin saat vaihtelua pääsiäisen jälkiruokiin.

15 min
helppo
186 kcal / 100g
0
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 ½ dl
mämmiä
n. 1 dl
appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g)

Koristeluun

hedelmiä , esim. persikkaa, appelsiinia tai ananaskirsikoita

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Notkista mämmi sekoittaen. Lisää kermavaahdon joukkoon.
  2. Kokoa jälkiruokamaljat laittamalla kerroksittain mämmivaahtoa, marmeladia ja rahkaa.
  3. Koristele rahkaherkkuannokset hedelmäpaloilla ja mintun tai sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›