Pääsiäisen rahkaherkku

Pääsiäisen rahkaherkku

Sekoita mämmistä raikas rahkaherkku, näin saat vaihtelua pääsiäisen jälkiruokiin.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 ½ dl
mämmiä
n. 1 dl
appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g)

Koristeluun

hedelmiä , esim. persikkaa, appelsiinia tai ananaskirsikoita

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Notkista mämmi sekoittaen. Lisää kermavaahdon joukkoon.
  2. Kokoa jälkiruokamaljat laittamalla kerroksittain mämmivaahtoa, marmeladia ja rahkaa.
  3. Koristele rahkaherkkuannokset hedelmäpaloilla ja mintun tai sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)