Siirry sisältöön
Pääsiäisen rahkaherkku

Pääsiäisen rahkaherkku

Sekoita mämmistä raikas rahkaherkku, näin saat vaihtelua pääsiäisen jälkiruokiin.

Pääsiäisen rahkaherkku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeluun

  • 0 kg hedelmiä, esim. persikka, appelsiini tai ananas

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Notkista mämmi sekoittaen. Lisää kermavaahdon joukkoon.
  2. Kokoa jälkiruokamaljat laittamalla kerroksittain mämmivaahtoa, marmeladia ja rahkaa.
  3. Koristele rahkaherkkuannokset hedelmäpaloilla ja mintun tai sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 12,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hedelmiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search