Paistettu juustokakku

Paistettu juustokakku

Kinuskisessa juustokakussa on sitkeän rouheinen pohja, joka on valmistettu suklaapatukoista. Kakku on parhaimmillaan leipomista seuraavina päivinä, kun se on saanut jäähtyä ja maut tekeytyä rauhassa.

4 h 55 min
helppo
325 kcal / 100g
1

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
suklaapatukkaa , Snickers

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 prk (150 g)
2 dl
2
kananmunaa
1 dl
fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
½ dl
perunajauhoja

Lisäksi

pähkinöitä paahdettuna

Ohje

  1. Hienonna suklaapatukat veitsellä tai monitoimikoneessa. Levitä leivinpaperilla pohjustetun ja reunoilta voidellun irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon muut aineet perunajauhoja lukuunottamatta. Vatkaa käsivatkaimella kolme minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa. Siivilöi joukkoon perunajauhot ja nostele kevyesti tasaiseksi.
  3. Paista 175 asteessa uunin ala-/keskiosassa n. 40 min, kunnes täyte on hyytynyt.
  4. Anna kakun jäähtyä hyvin, mielellään yön yli.
  5. Viimeistele ennen tarjoilua paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
325 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
60 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›