Paistettu juustokakku

Paistettu juustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paistettu juustokakku

Paistettu juustokakku

Kinuskisessa juustokakussa on sitkeän rouheinen pohja, joka on valmistettu suklaapatukoista. Kakku on parhaimmillaan leipomista seuraavina päivinä, kun se on saanut jäähtyä ja maut tekeytyä rauhassa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
4 h
uunissa
40 min
Yhteensä
4 h 55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
suklaapatukkaa , Snickers

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 prk (150 g)
2 dl
2
kananmunaa
1 dl
fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
½ dl
perunajauhoja

Lisäksi

pähkinöitä paahdettuna

Ohje

  1. Hienonna suklaapatukat veitsellä tai monitoimikoneessa. Levitä leivinpaperilla pohjustetun ja reunoilta voidellun irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon muut aineet perunajauhoja lukuunottamatta. Vatkaa käsivatkaimella kolme minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa. Siivilöi joukkoon perunajauhot ja nostele kevyesti tasaiseksi.
  3. Paista 175 asteessa uunin ala-/keskiosassa n. 40 min, kunnes täyte on hyytynyt.
  4. Anna kakun jäähtyä hyvin, mielellään yön yli.
  5. Viimeistele ennen tarjoilua paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
325 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›