
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3-4 (300 g) perunaa
- 2 (600 g) palsternakkaa
- 1½ l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 dl
Valio laktoositon kevyt maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio laktoositon kevyt maitojauhe on laktoositonta kevytmaitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei…
Lisäksi
- rypsi- tai oliiviöljyä
- tuoreita yrttejä
- erilaisia siemeniä
- 3-4 (300 g) perunaa
- 2 (600 g) palsternakkaa
- 1½ l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 dl Valio laktoositon kevyt maitojauhetta instant
Lisäksi
- rypsi- tai oliiviöljyä
- tuoreita yrttejä
- erilaisia siemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele palsternakat ja perunat.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kasvisliemikuutio ja juurekset. Keitä hiljalleen poristen kannen alla n. 20 min.
- Lisää maitojauhe. Soseuta.
- Tarjoa keiton kanssa yrttiöljyä ja paahdettuja siemeniä ja pähkinöitä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
34 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
0,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rypsi- tai oliiviöljyä
- tuoreita yrttejä
- erilaisia siemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.