Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.88
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 170 g pekonia
- 50 g lehtikaalia
- 500 g peruna-sipulisekoitusta pakaste
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1½ dl vettä
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni. Huuhtele lehtikaali, poista kova lehtiruoti ja revi pieneksi. Ruskista pekonit paistinpannulla ja lisää loppuvaiheessa lehtikaali. Lisää pannulle myös peruna-sipulisekoitus ja mausta.
- Lisää joukkoon crème fraîche sekä vesi. Pyörittele sekaisin.
- Anna kypsyä poreillen kannen alla n. 15 min. Sekoita välillä.
- Viimeistele lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.