Pannuleivät

Pannuleivät

30 min
keskitaso
214 kcal / 100g
1
1

Pannuleipiä ei tarvitse odottaa kauaa, sillä niitä ei tarvitse kohottaa. Erityisen nopeasti ne paistuvat isolla muurinpohjapannulla, jolloin kerralla valmistuu useampi leipä. Parhaimmillaan ne ovat heti valmistamisen jälkeen!

Ainekset

10 kpl
½ dl
1 prk (250 g)
2
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
½ tl
suolaa
1 dl
kaurahiutaleita
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ dl

Paistamiseen

Ohje

  1. Yhdistä maito, maitorahka, hienonnetut valkosipulin kynnet ja ruohosipuli. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia-aineita ja voisulaa. Sekoita tasaiseksi
  2. Leivo tangoksi ja leikkaa 10:een palaan. Taputtele jauhotetuin käsin halkaisijaltaan 10 cm:n kokoisia, ohuita leipäsiä.
  3. Paista miedolla lämmöllä, välillä käännellen n. 7 min. (Käytä tarvittaessa Oivariini rasvaa paistamiseen.) Voit paistaa leipäset muurinpohja- tai teflonpannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)