
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
150 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
Täyte
- 1 nippu tuoretta parsaa
- 2 kananmunaa
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ tl suolaa
- ½ tl timjamia
- 2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää kermaviili. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Taputtele suorakaiteen muotoiseksi ja kääri kelmun sisään. Nosta jääkaappiin siksi aikaa kun valmistelet täytteen.
- Puhdista parsat. Kuori ohuelti nuppujen alta tyven suuntaan. Taita tai leikkaa pois puiseva tyvi. Sekoita munat ja smetana. Lisää joukkoon suola, timjami, sinappi sekä juustoraaste.
- Kauli tai taputtele taikinasta pohja n. 30 x 25 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Laita parsat vuokaan taikinapohjan päälle. (Voit halutessasi leikata parsat ensin 3 - 4 osaan.) Kaada päälle smetanaseos.
- Paista uunin ala/keskiosassa 225 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa