Hyppää sisältöön
Pasharahka

Pasharahka

Perinteisen pashan maut sopivat myös sekoitettuun rahkaan. Tällä ohjeella teet nopeasti keväisen jälkiruoan.

Pasharahka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ pussia (à 200 g) sokeroitua hedelmäsekoitusta, esim. tropic mix
  • n. 50 g (1 dl) suolattomia pistaasipähkinöitä tai manteleita
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa sitruuna
    Valio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g sitruuna laktoositon
  • 1 rkl sokeria
  • 0 kg pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Hienonna hedelmäsekoitus veitsellä. Rouhi pähkinät. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä aineet. Jaa annosmaljoihin. Koristele pistaasipähkinärouheella. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 288 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 21,6 g
Tyydyttynyt rasva 9,2 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • pistaasipähkinöitä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi