Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan

Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan

Pasta-jauhelihavuoka italialaiseen tapaan

Italialaistyyliin valmistetussa pasta-jauhelihavuoassa maukas juustokastike valmistetaan mozzarellasta.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1010 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
7 dl (n. 270 g)
pennepastaa

Jauheliha-tomaattikastike

400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
1 tl
pizzamaustetta
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2
valkosipulin kynttä
1
liha-juuresliemikuutio

Juustokastike

2 dl
3 dl
1 rkl
vehnäjauhoja
1 pussi (150 g)
¼ tl
suolaa
¼ tl
muskottipähkinää

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Ruskista jauheliha Oivariinissa. Mausta. Lisää pannulle tomaattimurska, hienonnetut valkosipulin kynnet ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 5 min.
  3. Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet.
  4. Kaada puolet kypsästä ja valutetusta pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä.
  5. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›