Pehmeästi pippurinen kinkkupasta

Pehmeästi pippurinen kinkkupasta

30 min
helppo
159 kcal / 100g
14
11

Helppo ja maukas kinkkupasta syntyy nopeasti ja maustuu pehmeästi pippurisella ruokakermalla.

Ainekset

4 annosta
1 iso (200 g)
sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rkl
200 g
palvikinkkua
1 pussi (200 g)
pakasteparsakaalia
1 prk (2,5 dl)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Lisäksi

300 g
spagettia

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla rasvassa. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu kinkku. Sekoita. Lisää parsakaali. Anna paistua hetken aikaa.
  2. Laita välillä spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Lisää ruokakerma kinkku-parsakaaliseokseen. Anna kiehua hiljalleen 3 - 4 min kannen alla. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
  4. Huuhdo ja valuta spagetti. Yhdistä kastike spagetin joukkoon pastakattilassa. Kuumenna. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
7 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
114 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)