Pehmeästi pippurinen kinkkupasta

Pehmeästi pippurinen kinkkupasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pehmeästi pippurinen kinkkupasta

Pehmeästi pippurinen kinkkupasta

Helppo ja maukas kinkkupasta syntyy nopeasti ja maustuu pehmeästi pippurisella ruokakermalla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 iso (200 g)
sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rkl
200 g
palvikinkkua
1 pussi (200 g)
pakasteparsakaalia
1 prk (2,5 dl)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Lisäksi

300 g
spagettia

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla rasvassa. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu kinkku. Sekoita. Lisää parsakaali. Anna paistua hetken aikaa.
  2. Laita välillä spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Lisää ruokakerma kinkku-parsakaaliseokseen. Anna kiehua hiljalleen 3 - 4 min kannen alla. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
  4. Huuhdo ja valuta spagetti. Yhdistä kastike spagetin joukkoon pastakattilassa. Kuumenna. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›