
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta Maalahden limppua
-
3 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 8 viipaletta keittokinkkua
- 20 g salaattisekoitusta
-
100 g
Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
Punajuuritahna
- 1-2 (50 g) etikkapunajuurta
- 50 g
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- ripaus valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin punajuuritahna. Mittaa kaikki ainekset kannumaiseen astiaan. Soseuta sauvasekoittimella.
- Voitele leivät rasvalla. Höylää päälle juusto.
- Taittele pinnalle keittokinkkua (2 kpl / leipä). Nostele salaattia päälle ja luskoi pinnalle punajuuritahnaa.
- Tarjoa esim. alkupalana tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- sokeria
- valkopippuria