Piparjuuri-punajuurileivät

Piparjuuri-punajuurileivät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Piparjuuri-punajuurileivät

Piparjuuri-punajuurileivät

Piparjuuren ja punajuuren makuyhdistelmä on voittamaton. Varmista mehevimmät maut käyttämällä tuoreita punajuuria.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 voileipää

4 voileipää
300 g
raakaa punajuurta
2 rkl
¼ tl
sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
4
ruisleipästä
n. ½ rasiaa (à 200 g)
2 rkl
piparjuuritahnaa
1 dl
rucolaa
valmista balsamicokastiketta

Ohje

  1. Kuori ja puolita punajuuret. Leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää punajuuret ja sokeri. Paista keskilämmöllä 10 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta punajuuret sivuun ja anna niiden jäähtyä.
  3. Sekoita piarjuuritahna tuorejuuston joukkoon. Voitele sillä leipäset.
  4. Sekoita rucola punajuurien joukkoon, nostele leiville. Viimeistele halutessasi balsamicokastikkeella.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit korvata paistetut, tuoreet punajuuret etikkapunajuurilla. Silloin ei tarvita pannulla kypsentämistä eikä suola- ja sokerilisäystä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›