
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg perunoita
- ½ tl suolaa
-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1
kasvisliemikuutio
- 1½ rkl kasvisliemifondia
Voit kokeilla myös -
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Voiteluun
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja viipaloi perunat. Laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle suola.
- Kuumenna maito ja liemikuutio kattilassa samalla sekoittaen. Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Kaada sulatejuustoseos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 t 10 min.
- Tarkista kypsyys. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa