Pesto Mifu

Pesto Mifu

Täyteläinen Mifu kastike syntyy vähillä raaka-aineilla vartissa - jopa sen alle. Kastike maistuu perinteisimmin keitetyn riisin tai pastan kera, mutta kiireisin kokkaaja tarjoaa kastikkeeen leivän ja turkkilaisen jogurtin kanssa. Nopeaa, helppoa ja maukasta = oivaa arkiruokaa.

15 min
helppo
240 kcal / 100g
5

Ainekset3 annosta

3 annosta
200 g
miniluumutomaatteja

tai 200 gkirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä
1 pkt (250 g)
1 ¼ dl (n. 125 g)
vihreää pestoa
2 dl
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

Paistamiseen

1 + 1 rkl

Tarjoiluun

keitettyä riisiä

tai Valio turkkilaista jogurttia laktoositon

Ohje

  1. Ruskista miniluumutomaatteja rasvassa pannulla. Rouhaise päälle pippuria, siirrä lautaselle. Lisää pannulle rasvaa ja ruskista siinä Mifu.
  2. Lisää joukkoon pestokastike ja kerma. Sekoita ja kuumenna.
  3. Lisää joukkoon paistetut tomaatit ja viimeistele kastike yrtillä.
  4. Tarjoa keitetyn perinteisesti riisin kanssa tai kokeile (naan)leivän ja turkkilaisen jogurtin kanssa nautittuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
323 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›