
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (750 g) kirjolohifilee
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl pestoa
- 2 rkl pinjan-, tai auringonkukansiemeniä
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo kala kylmällä vedellä nahkapuolelta. Poista ruodot. Aseta kala voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Ripota päälle suola.
- Valele kala sitruunamehulla. Levitä kalan pintaan pesto. Rouhi siemenet veitsellä karkeasti. Yhdistä juustoraasteen kanssa. Ripota seos kalan pintaan.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min. Nosta ritilää ylemmäksi ja viimeistele ruoka ylälämmöllä tai grillitoiminnolla n. 3 min tai kunnes ruoan pinta saa väriä ja rapeutuu.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
16,6 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa