Pikapizza pannulla

Pikapizza pannulla
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pikapizza pannulla

Pikapizza pannulla

Herkullinen, rapeapohjainen pizza syntyy nopeasti paistinpannussa. Voit valita täytteet makumieltymystesi mukaan. Tässä pizzassa maistuu voimakas pippuri ja pepperoni.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 prk (2,5 dl)
1
punasipuli
2 rkl
250 g
chilimaustettua tomaattimurskaa
100 g
pepperonia
1 dl

Ohje

  1. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada joukkoon 1 ½ dl ruokakermaa. Sekoita. Kaada taikina hyvin jauhotetulle pöydälle. Kauli pannun (n. Ø 26 cm) pohjaa hieman suurempi ympyrä.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipuli pannulla Oivariini rasvassa (säädä liesi 3/4 teholle). Nosta sivuun odottamaan.
  3. Jauhota paistinpannu. Lorauta siihen Oivariini rasvaa. Nosta varovasti pizzapohja pannulle.
  4. Valuta tomaattimurskasta enin neste. Soseuta sauvasekoittimella tomaattimurska ja loppu ruokakerma (1 dl). Kaada pizzapohjan päälle.
  5. Lisää sipulirenkaat, pepperonisiivut ja juustoraaste. Jatka paistamista, kunnes pohja on kypsä.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi kauniin paistopinnan pizzaan, voit laittaa pannun uunin yläosaan grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi. Huomioithan tällöin, että pannu on uuninkestävä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.