Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annos, n. 2 dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 2 (50 g) valkuaista
- 3 dl tomusokeria
- = 1 ml (0,01 dl) väkiviinaetikkaa tai sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa valkuaiset ja puolet tomusokerista kulhoon. Vatkaa muutama minuutti, kunnes seos on paksua marengin kaltaista vaahtoa. Lisää loppu tomusokeri, etikka ja halutessasi elintarvikeväri (ks. vinkki).
- Jatka vatkaamista vielä 1 - 2 min. Valmis pikeeri on tanakkaa, mikäli massa on vielä löysää jatka vatkaamista.
- Siirrä pikeeri pursotinpussiin tai vahvaan pakastepussiin. Leikkaa kulmaan pieni reikä. Koristele pikkuleivät ja muut leivonnaiset. Anna kovettua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
326 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
77,9 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.